Despre mine

Student. Corporatist. Antreprenor. Trainer. Profesor.

Deși am o experiență de peste 10 ani în companii multinaționale, ong-uri, mediul universitar și antreprenoriat consider că mai am încă foarte multe de învățat. Totuși, am decis să scriu despre lucrurile cu adevărat importante în speranța că vă vor ajuta așa cum m-au ajutat pe mine.

Experiența de Project Management am ajuns s-o împărtășesc într-un cadru organizat, dar și in-house. Din 2012 vorbesc despre experiențele mele de business la Facultatatea Administrarea Afacerilor în Limbi Străine (secția engleză) din cadrul Academiei de Studii Economice (București) la cursurile de Entrepreneurship și Cross Cultural Management. 

Sunt implicat și în Școala de Vară de Antreprenoriat și Limbă Germană, Școala de Vară de Arhitectură, Forum for Sustainable Development and Entrepreneurship și Journal for Sustainable Development and Entrepreneurship.

O să scriu despre:

  • Subiecte din aria mea de interes profesional (i.e.  business, dezvoltare personală, tehnologie, antreprenoriat etc) dar și din aria mea personală (i.e. sport, aplicații, evenimente etc).
  • Idei care pot schimba lumea
  • “How to …”

ALTE RESURSE:

Profil LinkedIn
Profil Ziarul Financiar